Nyheder


 • Allingåbro d. 11 november – 2020
  Som enhver ved påvirker Corona stadig vores hverdag – Så Aktiv Allingåbro har desværre igen været nød til at aflyse/flytte et arrangement.
  Dog lader vi os ikke knække af Corona og arrangerer i stedet en nytænkning – nemlig Motions Julefrokost. Se venligst under arrangementer.
  Ligeledes ønsker vores lokale Sangduo Henriette og Anders at invitere til Julekoncert søndag d. 29 november. Se venligst under arrangementer.
 • Allingåbro d. 24 august – 2020
  Da CORONA desværre stadig hærger vores samfund har Aktiv Allingåbro besluttet at udsætte årets OKTOBER FEST til 2021
  Alle vil få overført deres billet til 2021 – men skulle man ønske det kan man selvfølgelig få pengene tilbage – det sker ved at henvende sig hvor man har købt dem.
 • Allingåbro d. 21 maj – 2020
  Billetter til årets Oktoberfest blev sat til salg uden for Brugsen, med underholdning af vores lokale Henriette og Anders.
  Selv om Corona stadig præger vores dagligdag blev der traditionen tro solgt mange billetter. Der er dog stadig nogle få stykket tilbage som kan købes på hotellet eller på www.allingåbro-webshop.dk
 • Allingåbro d. 9 maj – 2020
  Syv lørdage har Aktiv Allingåbro arrangeret underholdning for de mange isolerede beboere på Farhtsøhus. Det er ikke været muligt at gøre det ud for de manglende besøg, som beboerne har savnet – men det har alligevel været ugens højdepunkt for de fleste på Farhtsøhus.
  Allingåbro Borgerforening har ud over sponsorater også stået for live streaming af koncerterne. Farhtsøhus‘s venner har ligeledes været sponsor.
  Nu hvor der så småt igen er lukket op for besøg på Farhtsøhus ophører lørdags- underholdningen for denne gang. Stor tak til de mange musikere som velvilligt har bakket op bag Aktiv Allingåbro og Farhtsøhus.
  Billeder kan ses her
 • Allingåbro d. 7 maj – 2020
  Aktiv Allingåbro arbejder på at oprette sin egen hjemmeside
  www.allingåbro.dk